Beeld © Facebook-account Edwin Spee

Snowboardster Bibian Mentel geopereerd aan tumor

06 maart 2019 14:27

Bibian Mentels echtgenote Edwin Spee deelt een emotioneel bericht op Facebook. "Daar gaat ze weer", zet hij bij het bericht. Er werd een tumor in haar rug gevonden, maar die wordt nu verwijderd.

"Daar gaat ze weer"

Uit het Facebook-bericht blijkt dat Bibian een tumor tussen haar wervels heeft. De snowboardster had wat last van haar onderrug, dus lieten ze "voor de zekerheid" een scan maken. Helaas was het slecht nieuws. Het stel was toen in Canada en wilde de piste op, maar dit was te risicovol. "Een tumor onder in haar rug had de wervel al zo verzwakt dat hij kon breken", legt Edwin uit. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Man Bibian Mentel eert haar met lieve woorden

De operatie duurt maar liefst vier uur en brengt veel risico's met zich mee. Bibian was kort geleden al een soortgelijke operatie gehad aan haar nek. "Hopelijk gaat alles net zo goed als in haar nek", vertelt Edwin. "Vreemd, als ik er aan denk dat we nog maar 14 maanden geleden ook hier waren en hoeveel we daarna alweer hebben meegemaakt, dus ook hier zal ze goed uitkomen om weer zo snel mogelijk te genieten van het leven!"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Paralympisch kampioen-Bibian Mental denkt aan stoppen

Het is niet de eerste keer dat echtgenoot Edwin zich uitspreekt over de toestand van zijn vrouw. Al eerder deed hij een ode aan zijn sterke vrouw. Bij Bibian werd in 2001 haar onderbeen geamputeerd vanwege botkanker. Sindsdien is er steeds opnieuw kanker in haar lichaam gevonden. Vorig jaar kreeg ze voor de tiende keer de diagnose. Hiervoor slikt ze nu zware medicijnen.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!