Beeld © Instagram @yolanthecabau

Management Wesley Sneijder reageert op relatiebreuk

06 maart 2019 18:32

Guido Albers, de manager van Wesley Sneijder, reageert voor het eerst op de relatiebreuk van Wesley Sneijder en Yolanthe Cabau. Volgens hem voelde de voetballer zich vandaag genoodzaakt te reageren op de showbizzbreuk.

"We zijn nog niet gescheiden"

Het management van Yolanthe verstuurde gisteren het persbericht waarin bekend werd gemaakt dat zij en Wesley uit elkaar gaan. Volgens de manager van Wesley was de voetballer het hier mee eens, ook al hadden zij het graag iets kleiner gehouden.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Wesley Sneijder: 'Ik heb het verknald'

Nadat het nieuws naar buiten kwam, was Wesley verbaasd over alle negatieve reacties over Yolanthe. Hij voelde zich genoodzaakt om hand in eigen boezem te steken. Daarom plaatste hij vandaag op Instagram het bericht dat hij degene was die de fout in was gegaan: "Ik heb het verknald. Meerdere keren."

Ook wil de voetballer duidelijk maken dat ze uit elkaar zijn, maar dat dit niet betekent dat ze ook daadwerkelijk gaan scheiden. "Mijn gezin verdient rust. Ik vraag nogmaals om respect voor onze privacy. We zijn nog niet gescheiden."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Exclusief: De laatste beelden van Wesley en Yolanthe in Qatar

Guido Albers wil verder niet ingaan op alle geruchten van een eventuele nieuwe liefde. Volgens hem zouden de media en het publiek toch speculeren, of hij het nu bevestigt of niet.

Wesley en Yolanthe maakten gisteren bekend dat zij uit elkaar gaan. Het stel trouwde in 2010 en kreeg een zoontje in 2015.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Wesley en Yolanthe gaan scheiden

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!