Beeld © Instagram @lotte_zee

Ouders Lotte van der Zee reageren op overlijden

07 maart 2019 20:06

Een acute hartstilstand werd model Lotte van der Zee uiteindelijk fataal. Lotte werd na de hartstilstand in een kunstmatige coma gehouden, maar dit heeft niet geholpen. Haar ouders hebben nu gereageerd op dit droevige nieuws.

"We hebben haar moeten laten gaan"

Bert en Eugeniek van der Zee danken Lotte's fans voor de steunbetuigingen en vertellen hoe het met Lotte ging de dagen voor haar dood. "Het ging steeds slechter met haar", vertelt moeder Eugeniek over de extreem zware periode. "Haar organen begonnen te falen en uiteindelijk gaf haar lichaam het op."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Vrienden geschokt door overlijden Lotte van der Zee

"We hebben haar moeten laten gaan", gaat Eugene verder. "Het was genoeg zo; ze heeft de afgelopen dagen veel moeten doorstaan." De familie hoopt op privacy in deze moeilijke tijd. 

De voormalige Miss Teenager Universe was op skivakantie met haar familie toen het noodlot toesloeg. Een acute hartstilstand leidde ertoe dat Lotte werd opgenomen in het ziekenhuis en in een kunstmatige coma werd gehouden. Het model is niet meer ontwaakt. 

Lotte werd onder neurologische monitoring gehouden, maar op 6 maart is zij overleden in het bijzijn van haar ouders, grootouders en vrienden van de familie. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!