Beeld © Getty Images

Riverdale's Camila eert overleden collega Luke Perry

7 maart 2019 22:01

Camila Mendes heeft op Instagram een eerbetoon gedaan aan haar overleden collega Luke Perry. De Riverdale-actrice kan het nieuws van zijn dood nauwelijks bevatten.

"Hij zorgde voor ons allemaal", begint Camila haar bericht. "Zijn aanwezigheid was helend; hij kon je gelijk op je gemak laten voelen. Ik zal nooit de shock en het verdriet vergeten die we allemaal voelden toen het nieuws bekend werd gemaakt op de set."  

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dochter overleden 90210-acteur Luke Perry bedankt fans

Camila speelt Veronica in de Netflix-serie Riverdale. Haar collega Luke Perry speelde de vader van Archie, die vertolkt wordt door KJ Apa. "We zijn een vriend verloren", gaat ze verder. "Mijn hart doet pijn voor zijn familie en iedereen die het genoegen had hem te kennen. Rust in vrede, Luke. Ook al ben je er niet meer om me te knuffelen, zal ik altijd herinneren hoe dat voelde. Wanneer ik aan je denk, zal ik dat gevoel herdenken." 

De 52-jarige Luke Perry kreeg onverwacht een beroerte op 28 februari. Hij is hier niet meer bovenop gekomen. De acteur werd kunstmatig in slaap gehouden in de hoop dat zijn hersenen zouden herstellen. Luke werd omringd door familie en vrienden op het moment dat hij zijn laatste adem uitblies. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!