Beeld © YouTube-kanaal Xelly Cabau

Hoogzwangere Xelly onthult hoeveel kilo ze is aangekomen

11 maart 2019 11:30

Welke namen staan er op het lijstje? Welke kleur is de babykamer? In de zwangerschaps-Q&A op het YouTube-kanaal van Xelly Cabau van Kasbergen doet de visagiste een boekje open over haar aanstaande kindje. Geen vraag is haar te gek, zo beantwoordt ze zelfs hoeveel kilo's ze is bijgekomen.

 “Ik kreeg zo veel lieve woorden naar me toe"

Het aankomende kindje van Xelly Cabau van Kasbergen groeit hard in moeders buik. En daar horen natuurlijk ook de nodige zangerschapskilo's bij. Hoewel het de beautyliefhebster eigenlijk niet echt uitmaakt hoeveel ze is aangekomen - zo lang de baby maar gezond is - vindt ze het best wel spannend. Ze heeft zich namelijk sinds het begin van haar zwangerschap niet meer gewogen.

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Xelly: 'Xess Xava krijgt er dus als het ware een broertje bij'

Voor het grote weegmoment vertelt de aanstaande moeder in de camera dat ze rond de 60 kilo woog. Inmiddels laat de weegschaal zo'n 77 kilo zien, schoon aan de haak. De visagiste is dus zo'n 17 kilo aangekomen. Maar uiteindelijk blijft het natuurlijk maar een getal, de groei van haar ventje is het allerbelangrijkste.

Xelly kijkt gedurende de video ook terug naar haar "mega gave babyshower", zoals ze het zelf noemt. En wát was een grote verrassing zeg! Aanvankelijk dacht ze te gaan lunchen met haar lief, maar terwijl hij de auto parkeerde, verschenen vanuit het niets haar vriendinnen en zussen volledig in het blauw. "Het was zo super leuk!”, vertelt ze enthousiast. Een middag om nooit meer te vergeten, gevuld met grappige spelletje en emotionele momenten. “Ik kreeg zo veel lieve woorden naar me toe (...) Ik ben zo erg in de watten gelegd". 

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Xelly Cabau van Kasbergen gaat trouwen

Zo hebben vriendinnen een super mooie en betekenisvolle ketting gemaakt met bedeltjes om de aanstaande mama extra moed te geven als het grote moment daar is. Al is ze zelf eigenlijk helemaal niet bang voor de bevalling, ze kijkt er zelfs naar uit. “Ik ben eigenlijk helemaal nergens bang voor. Het gaat zoals het gaat", aldus Xelly.

De visagiste vormt al ruim tien jaar een setje net Beer Muller. In april ging hij voor haar op één knie. Hun liefde wordt nu vermenigvuldigd, in april verwachten ze namelijk hun eerste kindje. "Het is echt een droom die uitkomt."

Miniatuurvoorbeeld

Zie ook:

Exclusief: Laatste beelden van Wesley en Yolanthe in Qatar

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!