Beeld © Instagram @emrata

Ware liefde tussen Emily Ratajkowski en man was meteen duidelijk

11 maart 2019 16:50

Sebastian Bear-McClard heeft Emily Ratajkowski niet lang het hof hoeven maken. Het stel stapte na twee maanden daten al het huwelijksbootje in. Dit zorgde voor scheve blikken onder fans, omdat het zo onverwacht was. Internetsensatie The Fat Jew was de getuige en beweert aan de Daily Mail dat het daadwerkelijk échte liefde is.

"Zij passen zó goed bij elkaar"

Sebastian en Emily daten slechts twee maanden als ze naar het gemeentehuis in New York gaan om een huwelijkscontract te ondertekenen. Wetmatig moet hier een getuige bij zijn en de bruidegom koos zijn jeugdvriend The Fat Jew voor de plechtigheid. Het ging zo snel allemaal dat Josh Otrovsky, de echte naam van The Fat Jew, eerder afwist van het huwelijksplan dan Emily's ouders. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Emily Ratajkowski stapt in huwelijksbootje

"Het gebeurde allemaal zo snel. Je hoort wel vaker over dit soort dingen, waar mensen elkaar niet echt kennen voor het huwelijk. Maar zij passen zó goed bij elkaar", vertelt Josh aan de Daily Mail. "Misschien geloof ik wel echt in de liefde nu." Hij had wel zijn twijfels, omdat ze elkaar totaal niet kenden van te voren. "Is het moeilijk om te trouwen en daarna pas alles over elkaar te weten? Zij hebben het geflikt en voelen elkaar helemaal goed aan." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Glee-ster Lea Michele stapt in huwelijksbootje

The Fat Jew werd uitgenodigd door Emily in de hoop dat hij wat aandacht zou wegtrekken met de paparazzi. Het model hoopte dat er dan speculaties zouden komen dat de internetsensatie ging trouwen en niet zij. "Ik was blij dat ik de getuige mocht zijn. Ik moest een afleiding zijn. Het was een heel mooie dag", vertelt The Fat Jew. "Ik ken Emily pas sinds zij wat met elkaar hebben en we zijn heel goede vrienden geworden. Ze is supercool en superslim." 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!