Beeld © ANP

Raymond van Barneveld en vrouw gaan scheiden

12 maart 2019 09:43

Raymond van Barneveld is betrapt terwijl hij met een andere vrouw zoent, althans dat is te zien op beelden in handen van het Britse The Sun.

Op de beelden is te zien hoe Barney een intiem moment beleeft met een onbekende vrouw. Gasten zouden de darter hebben herkend in hotel. Ook zou Barney zich hier niks van aan hebben getrokken en had hij alleen maar oog voor de blondine. Een van de gasten vertelt: "Ik dacht dat het zijn dochter was. Totdat ze begonnen te zoenen." De beelden zouden zijn gemaakt in een hotel in het Engelse Exeter na Barney's nederlaag tegen Michael Smith eind vorige maand in de Premier League. Manager Jaco van Bodegom geeft toe dat de beelden authentiek zijn. Ook denkt hij dat de vrouw in het filmpje de nieuwe vriendin is van Barney.

 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Twee jaar cel voor overvallers huis Raymond van Barneveld

Barney is momenteel nog getrouwd met Sylvia, die op dat moment in Nederland was. Het management van de darter laat tegenover RTL Boulevard het volgende weten:  "De echtscheiding is inmiddels ingezet en Raymond en Sylvia willen dat graag in alle rust en in onderling overleg regelen en vragen dan ook aan alle media dat te respecteren" 

Barney en zijn vrouw waren 25 jaar getrouwd en hebben twee kinderen. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!