Beeld © YouTube-kanaal The Late Late Show with James Corden

James Corden haalt hilarische prank uit bij David Beckham

12 maart 2019 13:17

Talkshowpresentator James Corden haalt regelmatig grappen uit met zijn gasten, en dit keer heeft hij David Beckham behoorlijk goed te grazen genomen. Om David te eren, heeft hij namelijk een standbeeld van de voetballer laten maken. Deze lijkt echter totaal niet op hem.

"Dit is gewoon gênant"

In The Late Late Show haalt James een grap uit bij zijn vriend David Beckham. De voetballer wordt bij zijn voormalige club LA Galaxy geëerd met een standbeeld. Hiervoor is David al een keertje langs geweest bij de beeldhouwer en toen had hij al aangegeven wat er beter moest. Voor de officiële onthulling gaat de ster nu langs bij het stadion, alleen heeft James hier een andere wending aan gegeven. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Victoria en David Beckham goed voor megabedrag

James heeft deze mogelijkheid aangegrepen om een nep-standbeeld van David te laten maken. "Een balans tussen realistisch en volstrekt verschrikkelijk", omschrijft James het beeld. Zijn team heeft het standbeeld expres lelijk gemaakt door David's kin en kont behoorlijk te vergroten. Bij de onthulling zijn ook acteurs vermomd als fans aanwezig, die het bloed onder de voetballers nagels vandaan halen. Wanneer eindelijk het doek van het beeld wordt gehaald, is het duidelijk dat David nogal teleurgesteld is. 

"Het is een beetje anders dan toen ik het voor het laatst zag", zegt David tegen de beeldhouwer. "Ik bedoel, kijk naar m'n kin." De voetballer bekijkt het beeld van dichterbij en meerdere hoeken, maar is nog steeds niet tevreden. "Het enige wat er een beetje goed uitziet is het haar." Het standbeeld vindt hij steeds minder mooi worden. "Ik denk niet dat dit gezien mag worden door anderen." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

David Beckham heeft het zwaar op 1 januari

"Dit is gewoon gênant", zegt David over de onthulling van het standbeeld. De voetballer begint boos te worden, maar dan valt het beeld kapot en komt James tevoorschijn. De talkshowhost kan zijn lach bijna niet inhouden. "Wat is hier aan de hand?", zegt hij paniekerig. Wanneer David hem ziet, beseft hij dat het om een grap gaat. Het echte standbeeld werd dit weekend onthuld aan fans en David zelf. Dit keer leek het een stuk meer op de voetballer. 

De grap lijkt geïnspireerd door het fiasco bij de onthulling van Cristiano Ronaldo's standbeeld bij het vliegveld van Madeira in Portugal. Ook hier was de voetballer behoorlijk ontevreden over het eindresultaat, net als David in het filmpje met James. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!