Beeld © Getty Images

Aaron Carter: 'Leaving Neverland is een leugen'

13 maart 2019 10:40

Zanger Aaron Carter haalt uit naar MJ-beschuldiger Wade Robson en de documentaire Leaving Neverland. Volgens de popzanger liegt Wade namelijk in de docu, vertelt hij aan TMZ Live.

"Ik ben zo teleurgesteld in je, maar het verbaast me niets"

De jongere broer van zanger Nick Carter is boos omdat er volgens hem valse beschuldigingen worden verspreid over Michael Jackson. Daarnaast heeft Wade ooit een tweet over hem geplaatst, waar niets van zou kloppen. Toen Wade op Twitter door zanger Diimond Meeks werd beschuldigd van liegen, sloeg hij keihard terug. "Ik ben zo teleurgesteld in je, maar het verbaast me niets. Schaam je!", schreef Diimond destijds naar Wade. "Ik ben niet de enige, vraag maar aan Aaron Carter", reageerde Wade. Inmiddels zijn de tweets verwijderd. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Wat je moet weten voor je Leaving Neverland kijkt

De tweet viel niet in goede aarde, omdat Wade hiermee beweert dat de zanger ook zou zijn mishandeld of van het seksuele misbruik afwist. Aaron vertelt aan TMZ dat dit totaal niet klopt. De voormalige tienerster heeft namelijk ook in de slaapkamer van Michael geslapen, maar zegt dat er nooit iets ongepasts is gebeurd. Volgens hem liegen de beschuldigers van de King of Pop, omdat ze al heel vaak de kans hadden om wat te zeggen toen Michael nog leefde, maar dit niet deden. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Fans Michael Jackson demonstreren tegen Leaving Neverland

Wade en James Safechuck, de twee mannen om wie de docu draait, hebben als kinderen het seksueel misbruik ontkent. Bovendien heeft Wade in het onderzoek rondom de zaak in 2005 het ook opgenomen voor Michael en zelfs onder ede gezegd dat er niets heeft plaatsgevonden tussen de twee. Aaron is van mening dat de mannen het nalatenschap van een popicoon kapotmaken, vooral omdat de King of Pop niet vanuit zijn graf voor zichzelf op kan komen. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!