Beeld © ANP

Kjeld Nuis neemt zijn petje af voor ex Jill

13 maart 2019 11:13

Eindelijk heeft Kjeld Nuis datgene bereikt waar hij altijd van droomde: hij is de snelste ter wereld. Niet alleen op de 1000 meter, maar ook op de 1500 meter zette hij deze knappe prestatie neer. Toch loopt het privé allemaal wat minder lekker. Eind vorig jaar zette de schaatser een punt achter zijn relatie met Jill de Robles. De twee zitten nog steeds in de afhandeling van hun breuk, die net als bij de meeste gestrande relaties moeizaam verloopt.

"Daar moeten we gewoon door heen, maar dat komt heus wel weer goed"

De schaatser vertelt aan RTL Boulevard dat hij zijn petje afneemt voor Jill. Toen hij in Salt Lake City twee keer een wereldrecord reed, was hun twee jaar oude zoontje in Nederland bij haar. "Zij doet het echt fantastisch met hem. Petje af daarvoor."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kjeld en Jill reageren op relatiebreuk

Kjeld heeft er vertrouwen in dat het helemaal goedkomt met hun zoontje. "Hij is helemaal happy en het komt goed." Als Jax bij Kjeld is, geniet de vader met volle teugen. "Ik heb het ook heel leuk met hem en we zorgen allebei dat hij het ook naar zijn zin heeft. Dat hij er soms niet is, dat is jammer." Kjeld heeft na al dat schaatsen eindelijk vakantie. Morgen zal hij daarom met de kleine Jax doorbrengen.

Miniatuurvoorbeeld

Zie ook:

Kjeld Nuis over breuk: 'Ik had het nog niet willen brengen'

De schaatser en zijn ex waren niet officieel getrouwd, maar dat betekent niet dat ze niet veel moeten afhandelen. "Daar moeten we gewoon doorheen, maar dat komt heus wel weer goed. Dat zijn helemaal geen leuke dingen, maar het hoort er bij en het moet."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!