Beeld © ANP

Barbara Sloesen: 'Voor een mooie rol zou ik mijn kop zo scheren'

13 maart 2019 12:48

Actrice Barbara Sloesen is te zien in alle grote series en films en heeft zojuist haar eerste hoofdrol gespeeld in Zwaar Verliefd. Toch blijft ze dromen van meer, en daar heeft ze alles voor over. "Voor een mooie rol zou ik mijn kop zo scheren", vertelt ze in Viva.

"Ik zou weleens echt willen aankomen of afvallen voor een rol"

Barbara timmert lekker aan de weg en schittert vooral in komische films. Toch ligt haar liefde eigenlijk bij drama, vertelt het talent in het tijdschrift. "Ik zou heel graag ook drama willen spelen", aldus Barbara. Een grote verandering ondergaan voor een rol lijkt haar ook interessant, zo droeg ze in de film Zwaar Verliefd met Jim Bakkum al een speciaal pak. "Ik zou weleens echt willen aankomen of afvallen voor een rol, met de juiste begeleiding natuurlijk. Helaas is daar in Nederland vaak de tijd en het budget niet voor."

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Barbara Sloesen zit superstrak in haar lijf

Soof-collega Lies Visschedijk helpt de 30-jarige Barbara twee benen op de grond te houden en niet te verdwijnen in haar dromen. Zo zei ze eens: "Op een gegeven moment zul je je realiseren dat er andere, belangrijkere dingen in het leven zijn. Je zult nooit op je sterftebed denken: had ik toch maar die ene rol gespeeld." Iets wat Barbara nu als mantra gebruikt. 

"Hoewel ik heel gelukkig word van spelen, realiseer ik me ook steeds vaker dat de écht belangrijke dingen mijn vriendschappen, familie en de liefde zijn."

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Nederland zwaar verliefd op Jim Bakkum en Barbara Sloesen

De 30-jarige Barbara brak na haar periode op de Toneelschool in Maastricht door als actrice door haar rol in Neerlands langslopende soap: GTST. Vanaf toen bleef de trein in hoge snelheid doorgaan. Zo was de brunette onder andere te zien in films als Rokjesdag, Onze jongens, Zwaar Verliefd en Mannenharten 2. Momenteel schittert ze als Joy in de Videoland-serie Soof en is ze te bewonderen in de bioscoop met de zomerse film Verliefd op Cuba.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!