Beeld © Getty Images

Lady Gaga: 'Ik ben inderdaad zwanger'

13 maart 2019 11:44

Zangeres en actrice Lady Gaga reageert op de geruchten dat ze in blijde verwachting zou zijn: "Ik ben inderdaad zwanger." Maar er zit een addertje onder het gras...

Gaga hoorde in de wandelgangen dat er gespeculeerd werd over een eventuele zwangerschap. De zangeres besloot korte metten te maken met de geruchten en reageerde op Twitter. "Geruchten dat ik zwanger ben? Ja, ik ben zwanger van LG6." De A Star Is Born-actrice maakt hier een referentie aan haar zesde studioalbum die ergens dit jaar wordt verwacht. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Lady Gaga bevestigt liefde tijdens Oscar-optreden

Het Amerikaanse roddelblad Star had haar zelfs op de cover gezet met de babygeruchten. De popprinses zou geen idee hebben wie de vader van haar aanstaande spruit is. Het blad suggereerde dat het tussen haar tegenspeler Bradley Cooper en haar ex-verloofde Christian Carino ging.

Maar de zangeres bevestigt nu dat er niets van klopt. Haar volgende project ziet ze als haar kindje. Fans houden haar goed in de gaten en zagen onlangs dat ze popcollega Rihanna is gaan volgen op Instagram, waardoor de Little Monsters (zoals de zangeres haar fans noemt) denken dat er een samenwerking aan zit te komen. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!