Alicia Keys komt met autobiografie

13 maart 2019 21:34

Alicia Keys heeft een boek geschreven over haar leven. De zangeres brengt op 5 november haar autobiografie More Myself: A Journey uit, deelt ze woensdag in een video. Oprah Winfrey, die ook in het filmpje te zien is, heeft haar naam verbonden aan Alicias pennenvrucht en heeft het de stempel ‘An Oprah Book’ gegeven.

“Dit boek is een van de meest gave hoofdstukken uit mijn leven”

Oprah, die voor de uitgeverij vaker haar naam als keurmerk verbindt aan boeken, is blij dat ze Alicia kan steunen. "Ik voelde de kracht van Alicia al voordat ze de eerste soulvolle noten eruit gooide van het liedje dat haar beroemd maakte", zegt de voormalige talkshowhost over de hit Fallin'. "Ik wist dat ze al die schitterende kwaliteiten had die sterren doen stralen. Nog belangrijker, Alicia weet zich staande te houden in de spotlights met alle druk die er bij de roem komt kijken terwijl ze een bescheiden en mooi mens blijft."

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

John Mayer gaf de helft van zijn Grammy aan Alicia Keys

"Ik ben ontzettend blij om mijn reis tot nu toe, alles wat ik constant leer en alle manieren waarop ik achter mezelf sta te delen", zegt Alicia. "Naast mijn zus, mentor en vriendin Oprah. Dit boek is een van de meest gave hoofdstukken uit mijn leven."

More Myself: A Journey wordt omschreven als een combinatie van een autobiografie en een documentaire en vertelt het verhaal van Alicia's jeugd tot en met haar succesvolle carrière.

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Carpool Karaoke: Alicia Keys en John Legend zingen over erecties

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!