Beeld © Getty Images

Luke Perry begraven in Tennessee

14 maart 2019 02:07

Luke Perry is eerder deze week naar zijn laatste rustplaats gebracht vlakbij de stad Nashville in de Amerikaanse staat Tennessee. Dit staat in een overlijdensakte die CNN in handen heeft gekregen.

Luke Perry, die geboren werd in de staat Ohio, had een boerderij in het plaatsje Vanleer, Tennessee. Hier woonde de acteur een groot deel van zijn tijd sinds de jaren '90.

De Beverly Hills 90210-ster overleed op 4 maart, nadat hij de week ervoor een beroerte kreeg waarvan hij niet meer herstelde. Zijn overlijden hakte er diep in bij zijn nabestaanden, familie, vrienden en oud-collega's. Op social media werd Perry door velen herdacht, onder andere door Beverly Hills 90210 collega's Jason Priestley, Gabrielle Carteris, Tiffani Thiessen en Ian Ziering.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Luke Perry zou komende zomer in huwelijksbootje stappen

Ook Leonardo DiCaprio, met wie Luke Perry in de film Once Upon A Time in Hollywood speelt, die deze zomer uitkomt, treurde om het verlies. "Het was een grote eer om met hem te hebben mogen samenwerken. Luke was een ontzettend aardige vent en bovendien een waanzinnig groot talent," aldus DiCaprio.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dochter overleden Luke Perry is klaar met kritiek

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!