Beeld © ANP

Roxeanne Hazes zweert verloofde eeuwige trouw bij Titanic

14 maart 2019 10:07

Roxeanne Hazes is dolgelukkig in de liefde, maar krijgt desondanks geen genoeg van drama's. "Ik ben een enorme sucker voor liefdesrampen", biecht de zangeres op in het AD.

"Ik kan het woord voor woord naspelen"

Roxeanne is dan ook verslingerd aan de film Titanic. "Die obsessie is zo vergaand, dat ik het script thuis heb. Ik kan het woord voor woord naspelen. Ik beeld me in hoe het zou zijn als het mij zou overkomen en tijdens de beroemde 'I'll never let go Jack'-scène beloof ik mijn verloofde altijd huilend dat ik hem nooit zal loslaten."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Roxeanne Hazes wil niet met hologram optreden

Toch was het niet hoofdrolspeler Leonardo DiCaprio die in Roxeannes tienerkamer boven haar bed hing. "Die speciale plek was gereserveerd voor Robbie Williams. Ik was er heilig van overtuigd dat wij zouden trouwen."

De zangeres, die als tiener "Gwen Stefani wilde worden", heeft tegenwoordig een hele andere held: Bob Ross. De schilder met weelderige krullenbos is Roxeannes "messias". "Iedere ochtend begint voor mij met een filmpje van zijn werk. Door hem heb ik het schilderen opgepakt. Zijn stem brengt me bijna in trance, maar het hoogtepunt van zijn filmpjes zijn de momenten dat hij zijn kwasten schoonmaakt. Daar ligt hij zelf dubbel om en dat vind ik megaschattig."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Erik Zwennes brengt ode aan lief Roxeanne Hazes

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!