Beeld © ANP

Amber Heard verbrijzelde hand Johnny Depp met Wodkafles

14 maart 2019 10:52

Amber Heard zou de vinger van Johnny Depp hebben gebroken met een wodkafles. Dat blijkt uit documenten van de rechtszaak die zijn uitgelekt. Johnny klaagt Amber aan voor smaad, omdat zij hem in 2016 beschuldigde van mishandeling.

"Stop met slaan!"

In de documenten in de rechtszaak komt naar voren dat niet Johnny, maar juist Amber de aanstichter zou zijn van al het huiselijk geweld. Zo zou zij een wodkafles tegen de hand van de Pirates of the Caribbean-acteur hebben gegooid, waardoor zijn middelvinger verbrijzeld raakte. Johnny moest hier zelfs voor onder het mes. Ook zou de actrice hem hebben geslagen en geschopt.

Amber Heard zou ook hebben geveinsd dat Johnny haar heeft mishandeld, door hard te schreeuwen. Op het moment dat ze schreeuwde "Stop met slaan!", stonden er beveiligers van de acteur in de buurt die zagen dat er niks aan de hand was.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Amber Heard: Johnny kan waarheid niet accepteren

Johnny werd door zijn ex beschuldigd van het feit dat hij haar zou hebben mishandeld met een telefoon en een penthouse-appartement kort en klein zou hebben geslagen. De acteur geeft aan dat er ooggetuigen zijn die dit verhaal tegenspreken.

Volgens de acteur zijn er meerdere getuigen en bewijzen die zijn kant van het verhaal bevestigen. In de documenten die nu in de nieuwe rechtszaak gebruikt worden, wordt zijn verhaal bevestigd door twee politieagenten, een neutrale ooggetuige en 87 nieuwe beelden van beveiligingscamera's.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Johnny Depp: 'Ik heb Amber Heard nooit iets fysieks aangedaan'

Het stel was getrouwd van 2015 tot 2017. In 2016 beschuldigde Amber Johnny voor het eerst van mishandeling, zij maakte foto's om bewijs te leveren van de mishandeling. Johnny Depp zei destijds al dat hier niets van klopte en dat een getuige zijn verhaal ondersteunde.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!