Beeld © Instagram @arieboomsma

Arie Boomsma neemt het op voor zijn vrouw Romy

14 maart 2019 21:26

Arie Boomsma is het zat dat mensen negatieve reacties achterlaten op het Instagram-account van zijn vrouw Romy. Eén van haar volgers zei namelijk dat ze alleen maar sieraden draagt om haar "lelijke, dikke moedervlek te verbergen."

"Ik ben dol op die moedervlek"

De presentator gebruikt zijn Instagram om een post te wijden aan zijn lieftallige vrouw. "Ik ben dol op die moedervlek", schrijft Arie. Door de geplaatste opmerking gingen Romy en haar man in gesprek over wat nu de schoonheidsnormen zijn. "Iets laten zien dat niet voldoet aan de norm is reden voor afgrijzen en wordt daardoor al snel gezien als statement." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Arie Boomsma pleit voor meer papaverlof

Uit ervaring weet Arie hoeveel moeite mensen doen om invloed uit te oefenen op hun uiterlijk. "Voor mijn televisieprogramma’s sprak ik regelmatig meisjes en jongens die hun uiterlijk, de hoeveelheid haar op hun lichaam of zelfs hun seksuele handelingen volledig afstemden op de wensen en verwachtingen van anderen", zegt de presentator over zijn ervaringen. 

Romy laat het er ook niet zomaar bij zitten en heeft op haar Instagram Story gereageerd op de opmerking. "Thanks voor de input, zit al een tijdje met dit onderwerp voor mijn Vogue column in mijn hoofd", zegt het model. Op deze manier weet de 28-jarige toch nog iets positiefs te halen uit een vervelende ervaring. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!