Beeld © ANP

Dochters Lori Loughlin weg bij universiteit

15 maart 2019 03:07

De Isabella (20) en Olivia (19) Giannulli, de dochters van Lori Loughlin en Mossimo Giannulli, hebben zelf besloten om te vertrekken bij de University of Southern California. Het tweetal wilde hun lot niet laten afhangen van anderen en besloot daarom hun koffers te pakken, mede gevoed door angst om op de universiteit gepest te worden. Dit meldt TMZ.

"De familie denkt dat de meiden geen leven meer hebben op USC"

Volgens bronnen zouden de meiden hierin gesteund worden door hun ouders, die zelf eind maart terecht moeten staan voor de rechtbank in Boston om hun rol in het omkoopschandaal te verantwoorden. Het echtpaar betaalde 500.000 dollar om beide dochters via slinkse wegen op de universiteit te krijgen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Lori Loughlin op borgtocht vrij

"De familie denkt dat de meiden geen leven meer hebben op USC en dat ze constant aangesproken zullen worden op dat wat er gebeurd is," aldus de bron. Isabella en Olivia zouden volgens insiders bovendien 'alleen maar interesse hebben getoond voor de studentenfeestjes en niet voor hun opleiding'.

Inmiddels is Olivia ook aan de kant gezet door Sephora, de bekende Amerikaanse make-up keten. Dit meldt Page Six. Het was haar eerste grote make-up deal, die nauwlettend werd gevolgd door haar miljoenen volgers op YouTube en haar sociale media kanalen. Sephora liet via een officieel statement weten "vanwege de huidige omstandigheden de samenwerking met Olivia per direct op te zeggen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Actrice haalde fraude-inspiratie uit Desperate Housewives

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!