Beeld © Getty Images

‘Huwelijk Justin en Hailey in zwaar weer’

15 maart 2019 13:34

Het ziet er naar uit dat het huwelijk tussen Justin Bieber en Hailey Baldwin in zwaar weer verkeerd. Vrienden van het stel zouden aan Us Weekly hebben verteld dat de twee problemen hebben elkaar te vertrouwen en ze maken zich grote zorgen.

"Hij is in Canada en leeft totaal geïsoleerd” 

Het is al een tijdje bekend dat Justin door een lastige tijd gaat en worstelt met een depressie. Onlangs vroeg de Canadese popster via Instagram aan zijn volgers om voor hem te bidden. Door deze depressie maken zijn vrienden zich grote zorgen over zijn huwelijk met Hailey Baldwin. Zo zouden zij tegen Us Weekly hebben gezegd: “Hij wil nog steeds dat zij zijn vrouw is en zij wil hem steunen, maar dat is moeilijk als hij hier doorheen gaat. Hij is in Canada en leeft totaal geïsoleerd."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Het gaat niet goed met Justin Bieber: 'Bid voor mij'

Maar dit lijkt niet de enige reden te zijn. Het vertrouwen lijkt ook geschaad doordat Justin ook weer contact met Selena Gomez zou hebben gezocht, met wie hij eerder een relatie had. Zo zou hij Selena dure cadeaus sturen en via vrienden stiekem boodschappen laten overbrengen.

Mocht er inderdaad een scheiding komen dan zou Hailey een flinke smak geld krijgen. De twee zijn namelijk niet onder huwelijkse voorwaarden getrouwd. Dit betekent dat het model de helft van Justins geld krijgt en dat zou om 113 miljoen dollar gaan.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Wat is er toch aan de hand met Justin Bieber?

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!