Beeld © Getty Images

Reactie 90210-collega Luke Perry schiet in verkeerde keelgat

16 maart 2019 17:16

Brian Austin Green heeft voor het eerst sinds het overlijden van zijn Beverly, Hills 90210-collega Luke Perry van zich laten horen. Fans namen de acteur kwalijk dat hij niet reageerde op de dood van Luke Perry op 4 maart. "Het overlijden van Luke is vreselijk. Maar zoals velen al hebben gezegd: iedereen rouwt op een andere manier", reageerde de acteur toen hij via Instagram op zijn radiostilte werd aangesproken.

"Iedereen moet elkaars proces respecteren"

Brian deelde op Instagram het nieuws dat hij deze zomer een podcast gaat opnemen in de Southern California’s Torrance High School, die te zien was in Beverly Hills, 90210. De acteur nodigde fans uit om ook te komen. Dit schoot bij enkele volgers in het verkeerde keelgat. Ze vonden het te snel na de dood van Luke en namen hem kwalijk dat hij niet, zoals andere hoofdrolspelers uit de serie, een bericht over zijn medespeler had geplaatst. "Als het te snel is om te komen naar iets wat bedoeld is als een leuke avond dan hoef je niet te komen. Iedereen moet elkaars proces respecteren", zei de acteur tegen een kritische fan.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Boerderij Luke Perry blijft in de familie

Wel kreeg hij ook veel bijval van volgers die ingingen op de kritiek van anderen. "Bedankt dat jullie voor me opkomen, maar het is niet nodig", schreef de acteur.

Luke Perry overleed begin deze maand aan de gevolgen van een beroerte. Op social media werd Perry door velen herdacht, onder anderen door Beverly Hills 90210 collega's Jason Priestley, Gabrielle Carteris, Tiffani Thiessen en Ian Ziering.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Luke Perry begraven in Tennessee

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!