Beeld © Instagram @pauldeleeuw

'Invluuenza' geeft eindelijk een update over haar snuffelstage

18 maart 2019 10:42

Paul 'Invluuenza' de Leeuw laat op Instagram weten dat het goed gaat op haar snuffelstage. "Ik heb al een tijdje niets meer van me laten horen. Ik mis jullie ook verschrikkelijk", opent de social media influencer haar bericht.

"Ik ben nu bezig met het programma van Paul van de Leeuw"

Het is ook de eerste keer dat we horen waar Invluuenza eigenlijk stage loopt. "Ik ben nu bezig met het programma van Paul van de Leeuw", meldt ze. "Hij is best wel veeleisend en zo, maar niet dat ik gekke dingen moet doen of zo, dat er een documentaire van wordt gemaakt of zo." Het is best zwaar, omdat ze best veel moet doen. Haar taken variëren, maar ze is vooral bezig met publieksopvang. Dat houdt in dat ze mensen moet mailen of ze aanwezig zijn bij de uitzending. 

View this post on Instagram

Invluuuenza ❤️❤️snuffelstazjuh

A post shared by paul de leeuw (@pauldeleeuw) on

De influencer onthult ook dat ze dyslectisch is. Hier heeft ze verder geen moeite mee. "Dat heeft er eigenlijk niets mee te maken, maar ik vind het gewoon leuk om te zeggen dat ik dyslectisch ben." De reden dat Invluuenza het nu deelt met haar volgers is door de steun van haar beste vriendin Evelijn. Volgens haar beste vriendin moet ze gewoon zijn wie ze is. Bovendien vertelt de influencer dat ze niet eens weet hoe ze haar eigen naam schrijft. "Maar ik kan het wel zeggen." 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!