Beeld © Ufuk Ozcan

Yolanthe en Wesley gaan toch niet scheiden

19 maart 2019 13:17

Volgens de manager van Yolanthe Sneijder-Cabau is er nog geen sprake van een officiële echtscheiding tussen Wesley en Yolanthe. Het stel gaat wel nog steeds uit elkaar, maar of ze ook officieel gaan scheiden is nog de vraag.

"Het kan nog alle kanten op"

Op vijf maart bevestigde de manager van Yolanthe aan RTL Boulevard dat het glamourstel uit elkaar zou gaan, maar nu ontkent zij tegenover het AD dat het zou gaan om een echtscheiding tussen Wesley Sneijder en Yolanthe Sneijder-Cabau. "Ik heb nooit gezegd dat ze gaan scheiden, ze zijn uit elkaar en leven niet meer samen", reageert Yolanthes manager op berichtgeving in Story.

Het blad schreef dat het stel niet van plan is om te gaan scheiden, maar dat blijkt een voorbarige conclusie. "Wat zij maken van de uitspraken is aan hen. Het kan nog alle kanten op. Meer dan ik eerder vertelde, heb ik niet te zeggen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Moeder Xelly en Yolanthe laat andere kant van zichzelf zien

Opvallend is natuurlijk wel dat Yolanthe op Instagram haar naam al een tijdje geleden heeft veranderd. Zij heet nu niet meer Yolanthe Sneijder-Cabau, maar Yolanthe Cabau.

Yolanthe zit momenteel in Thailand voor de opnames van Temptation Island VIPS, dat vorig jaar nog in Mexico werd opgenomen. De presentatrice deelde destijds allerlei foto's van haar Mexicaanse klus. Ook zoontje Xess Xava mocht toen met zijn moeder mee naar de zon.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Management Wesley Sneijder reageert op relatiebreuk

Nu blijft het angstvallig stil op het Instagram van Yolanthe en dat terwijl de presentatrice vandaag 34 kaarsjes uitblaast. Hoe ze haar verjaardag nu viert, is een raadsel. Toch weten we een ding wel zeker: Wesley is er niet bij.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Wesley Sneijder: 'Ik heb het verknald'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!