Beeld © Getty Images

James Corden neemt ook dit jaar Tony Awards voor zijn rekening

19 maart 2019 15:41

James Corden gaat voor de tweede keer de Tony Awards presenteren. Dat meldt Variety. De prestigieuze theaterprijzen worden op 9 juni voor de 73e keer uitgereikt in Radio City Music Hall in New York.

"Ik ben meer dan trots dat ik deel mag uitmaken van deze extreem bijzondere avond"

De Britse talkshowhost, die de prijzenregen ook in 2016 aan elkaar praatte, kijkt uit naar de show. "Ik ben razend enthousiast dat ik de Tony Awards mag presenteren. De Broadway-gemeenschap ligt mij na aan het hart en ik ben meer dan trots dat ik deel mag uitmaken van deze extreem bijzondere avond."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

James Corden haalt hilarische prank uit bij David Beckham

Voor de Tony Awards is Corden als presentator een logische keuze. "James is de ultieme gastheer om een avond van livetelevisie waarbij theater wordt gevierd te leiden", zegt een woordvoerder van CBS, de zender die de awardshow uitzendt. "Hij is een ontzettend charmante host, briljant artiest en gewaagd op het toneel - met James kan er van alles gebeuren, en dat doet het ook vast."

De presentator, die ook acteert, won zelf ooit ook een Tony Award. Hij ging in 2012 naar huis met de prijs voor beste acteur voor zijn rol in One Man, Two Guvnors.

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

James Corden en Ariana Grande in geweldige versie Titanic

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!