Beeld © Facebook @Silvia van Barneveld

Silvia van Barneveld reageert op echtscheiding

19 maart 2019 17:10

Na maanden rommelen is de kogel door de kerk: Raymond van Barneveld en Silvia gaan scheiden. Het nieuws werd bekendgemaakt nadat Barney zoenend werd gespot met een andere vrouw. Op Facebook laat Silvia nu weten hoe ontzettend goed het haar doet dat Nederland zo met haar meeleeft.

"Mijn leven zit op dit moment in zwaar weer, maar ik weet dat er na de storm ook weer zonneschijn komt"

"Jullie medeleven is overweldigend na het nieuws dat afgelopen week naar buiten is gekomen", valt er te lezen in het bericht op Facebook. "Na alles wat me is overkomen doet mij dat echt goed." Hoewel ze graag zou willen, kan ze niet iedereen persoonlijk te woord staan, zo legt ze uit. "Het zou betekenen dat ik 24/7 met dit verhaal bezig ben. En dat doet er geen goed aan."

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Raymond van Barneveld en vrouw gaan scheiden

Gelukkig kan ze rekenen op steun van haar kinderen en kleinkinderen. "Deze doen mij even de pijn vergeten, en daar kan ik nu op dit moment op teren." Wel heeft ze besloten het voorlopig even rustiger aan te doen. Daarom trekt ze zich zoveel mogelijk terug van de media en van sociale media. "Ik hoop dat jullie daar begrip voor hebben. Mijn leven zit op dit moment in zwaar weer, maar ik weet dat er na de storm ook weer zonneschijn komt, en daar leef ik naar toe!"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Geruchten minnares Raymond van Barneveld onjuist'

De darter beloofde in 1995 eeuwige trouw aan Silvia, helaas mocht het niet zo zijn. Het stel was onlangs nog in het nieuws naar aanleiding van een overval op hun woning in Den Haag. Drie mannen uit Amsterdam zijn hiervoor veroordeeld tot celstraffen oplopend tot twee jaar. De darter zelf was ten tijde van de overval in het buitenland, maar zijn vrouw was wel thuis. Zij raakte lichtgewond.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!