Beeld © ANP

Marco en Leontine zijn klaar met geruchten relatieproblemen

20 maart 2019 11:55

Marco en Leontine Borsato zijn nog altijd gek op elkaar. Leontine ergert zich dan ook groen en geel aan alle kwaadsprekerij over hun huwelijk. Volgens de brunette is daar helemaal niets van waar. "Wij zijn twintig jaar samen, wij gaan met elkaar door dik en dun", vertelt ze aan Weekend.

"We genieten en gaan vaak even met z'n tweetjes weg"

Marco en Leontine zijn al ontelbare jaren zielsgelukkig met elkaar. Een misstap van een van de twee betekent dan ook niet het einde van hun relatie volgens de Dromen Zijn Bedrog-zanger. "Ik denk dat onze relatie dat kan hebben", zo vertelde hij eerder al in weekblad Party.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Liefde Marco Borsato en Leontien nog steeds onvoorwaardelijk

Toch hangen de geruchten over een eventuele breuk al een tijdje in de lucht. Marco wakkerde dit aan toen hij in het SBS-programma Saved By The Bell een boekje open deed over zijn slippertje. "Ik heb weleens iemand gekust terwijl ik dacht: 'Dat had ik beter niet kunnen doen'", vertelde hij eerlijk op tv. Ook tegenover LINDA. liet hij zich hierover al eens uit: "Monogamie is volgens mij iets onnatuurlijks, maar het is iets anders om dat als gegeven te accepteren."

Als Weekend Leontine hier naar vraagt, houdt ze haar lippen stijf op elkaar. "Hij zei niet wanneer het was. Maar hij heeft onder andere een clip gemaakt met Tara Elders, als je ziet wat hij daarin doet', waarbij ze doelt op de videolip van Dat Ben Jij waar Marco zoent met het model.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Slippertje niet het einde voor relatie Marco en Leontine

Hoewel zijn uitspraak in het SBS-programma voor flink wat trammelant heeft gezorgd, voelt Marco zich niet bedrogen door de makers. "Dat hoort erbij", is zijn antwoord. "Het was een heel leuk programma om te maken. Die kinderen zijn ontwapenend. En die uitspraken gingen over vroeger."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Davina Michelle staat samen met Marco Borsato in de Kuip

Leontine en Marco zoeken dan ook geen reden om stampij te maken. Ze hebben wel belangrijkere zaken aan hun hoofd. Zo werd de zanger vijf jaar geleden getroffen door een tia. Zijn bezoek aan het ziekenhuis was voor hem dan ook een eyeopener. "Ik leef anders dan voorheen", vertrouwt hij het weekblad toe. "Ik realiseer me dat het zo over kan zijn, daarom leven wij echt bij de dag. We genieten en gaan vaak even met z'n tweetjes weg."

Zo is het stel pas teruggekomen van een heerlijke vakantie op de Malediven. Inmiddels een vertrouwde bestemming voor het koppel. "Het was heerlijk op de Malediven", aldus Leontine. Lief Marco kan dit alleen maar beamen: "Het leven is kort en we hebben het grootste gedeelte van ons leven gehad, dus het stukje dat nog voor ons ligt, willen we op een leuke en mooie manier invullen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Leontine Borsato waant zich in Grieks paradijs

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!