Fans: 'Teen Mom-Catelynn's baby is niet van haar man'

20 maart 2019 21:45

Teen Mom-fans zijn ervan overtuigd dat de pasgeboren baby van Catelynn Lowell niet van haar man Tyler Baltierra kan zijn. De kersverse vader plaatste namelijk een foto op Instagram van hun dochtertje Vaeda, maar zijn volgers zagen de gelijkenis niet met de papa van het kleine meisje.

Volgens de volgers van de Teen Mom-sterren zou Catelynn vreemd zijn gegaan en met iemand anders het kind hebben verwekt. "Man, je moet echt een DNA-test laten doen", "Wie is de vader?" en "Dit is niet zijn baby" zijn slechts een paar van de reacties. Mama Catelynn was er snel bij: "Sorry baby, ik ben inderdaad vreemdgegaan en Vaeda is niet van jou #mensenzijngek #komopnou." Het sarcasme was verloren op sommigen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Teen Mom-stel verandert last minute naam van kind

Ook Tyler heeft inmiddels gereageerd op de negatieve reacties onder de foto. "Wauw, ik sta versteld van de achterlijke reacties over mijn pasgeboren kindje", schrijft hij. De Teen Mom-vader ging verder op zijn Instagram Story. "Leef met liefde & spreek met vrede of karma komt je pakken, dat garandeer ik je!"

Tyler en Catelynn kregen hun derde dochtertje Vaeda een kleine maand geleden. Het stel heeft hiervoor al twee kindjes samen gekregen, namelijk Novalee van vier en de negenjarige Carly die het stel opgaf voor adoptie in de serie 16 & Pregnant. 

 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!