Beeld © ANP

Fans vermoeden dat Kylie Jenner opnieuw in verwachting is

21 maart 2019 09:40

Het zou zo maar kunnen dan Stormi Webster er binnenkort een broertje of zusje bij krijgt. Fans van Kylie Jenner vermoeden namelijk dat de realityster opnieuw zwanger is. We nemen de aanwijzingen even met je door.

"Mijn baby zit aan mij vastgeplakt de laatste tijd"

Kylie plaatste op Instagram een kiekje van haar en haar dochtertje Stormi. "Mijn baby zit aan mij vastgeplakt de laatste tijd", zei ze over de foto. Volgens de volgers van het jongste Jenner-telg kan dat maar één reden hebben: ze is zwanger. Stormi zou volgens hen aanvoelen dat mama weer een baby in haar buik heeft.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kylie Jenner had eigenlijk een andere naam voor Stormi

Maar er is meer. De jonge miljardair plaatste eerder al een foto van haar en haar lief Travis Scott. De tekst bij de foto 'Baby nummer twee?' leidde ook al tot veel speculatie.

De relatie van Kylie en Travis gaat op zijn zachtst gezegd even door een dipje. Zij beschuldigde hem in februari van vreemdgaan, iets dat hij op zijn beurt weer ontkende. People Magazine meldde eerder deze week dat de rapper er alles aan doet om ervoor te zorgen dat zij hem weer zal vertrouwen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Relatie Kylie Jenner en Travis Scott blijft wankel

Stormi

Kylie hield ook haar eerste zwangerschap maandenlang verborgen. De geruchten dat zij zwanger was, gingen al weken rond. Toch werd het pas echt bevestigd toen er foto's van haar babyshower uitlekte. In februari vorig jaar werd de kleine Stormi geboren.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!