Beeld © Facebook @Silvia van Barneveld

Silvia van Barneveld ontdekte vreemdgaan via media

21 maart 2019 13:34

Silvia van Barneveld bevindt zich sinds haar scheiding met darter Raymond van Barneveld in een emotionele achtbaan. In weekblad Story doet ze nu haar verhaal.

"Het zijn zware tijden"

De afgelopen weken komt er veel op Silvia af, zo vertelt ze in een interview met het blad. "Het is emotioneel. Dit is voor niemand leuk. Ik zit niet lekker in mijn vel. Het zijn zware tijden", aldus Silvia, wie vorig jaar opgeschrikt werd door een overval in haar huis. Wat haar pijn doet is dat ze het nieuws niet via Raymond hoorde, maar via de media erachter kwam dat ze bedrogen was. "Dat is jammer. Heel 
erg jammer. Ik had het liever van hemzelf gehoord." Toch neemt ze het hem niet kwalijk: "Je kunt allemaal verliefd worden. Het is wat het is."

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Raymond van Barneveld en vrouw gaan scheiden

Hoewel Barney haar hart vertrapt heeft, maakt ze hem liever niet zwart. "Hij is en blijft de vader van mijn twee dochters, en de opa van onze kleinkinderen", is haar reactie. "Wat niet goed is, is niet goed. Daar hoef ik verder geen woorden aan vuil te maken. Het is duidelijk dat hij een paar slippertjes heeft gemaakt. Dat is niet netjes. Zulke dingen gebeuren in meer huwelijken en relaties. Alleen bij ons weet meteen iedereen het. Dat is het nadeel van het zijn van een bekende Nederlander."

Inmiddels is Silvia verhuisd naar een eigen appartement. Dat had overigens niets te maken met onze scheiding, maar met de overval. "Die heeft veel impact op me gehad. Ik voelde me niet meer veilig in mijn eigen huis. Daarom ben ik op zoek gegaan naar andere woonruimte. Toen speelde onze scheiding nog niet." En hoewel ze het wel scheiding noemt, is er nog niets rond. Op de vraag of ze inderdaad gaan scheiden heeft ze dan ook geen antwoord. "Ja, ik neem aan van wel. Ik weet het niet. Zoals ik er nu over denk, gaan we scheiden. Laat ik het zo zeggen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

'Geruchten minnares Raymond van Barneveld onjuist'

Eerder deze week reageerde de ex van Barney via Facebook ook al op het voorval. In het bericht bedankte ze vooral iedereen voor zijn zorg en medeleven. "Jullie medeleven is overweldigend na het nieuws dat afgelopen week naar buiten is gekomen. Na alles wat me is overkomen doet mij dat echt goed."

Het is niet de eerste keer dat Barney betrapt wordt. De darter heeft in het verleden al eens eerder een slippertje gemaakt, waardoor Silvia naar de fles greep. Uiteindelijk is ze zelfs in een afkickkliniek beland. "Ik heb drie jaar terug in een afkickkliniek gezeten. Een maand lang", bekent ze in dat blad. "Dat was om van de drank af te komen. Dat is gelukt. Ik drink nu niet meer." 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!