Beeld © Instagram @moniquenoell

Monique Westenberg: 'Ik wacht op een huwelijksaanzoek'

21 maart 2019 14:18

André Hazes heeft er de afgelopen maanden geen geheim van gemaakt dat hij zijn Monique ten huwelijk wil vragen. Monique staat te springen, want ze wil maar wat graag het jawoord geven. "Ik wacht op een huwelijksaanzoek. Daarna ga ik ook direct met alle voorbereidingen beginnen", vertelt ze nu aan Story.

"Ik wil heel graag trouwen"

Tijdens de presentatie van haar eerste boek vertelt ze aan Story: "Ik wil heel graag trouwen. André weet dat ook. Ik wacht op een huwelijksaanzoek. Daarna ga ik ook direct met alle voorbereidingen beginnen." Al is het nog wel de vraag hoe het huwelijk eruit gaat zien. "Ik wil het liefst trouwen met alleen familie en beste vrienden om ons heen. Een klein huwelijk. Het is tenslotte onze dag. Maar André wil alles groots aanpakken. Daarin zullen we elkaar tegemoet moeten komen."

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Roxeanne en André Hazes als vreemden naast elkaar op het podium

Voor André is Monique al een echte Hazes, maar een trouwerij maakt het officieel. Toch is het er nog niet van gekomen om op zijn knieën te gaan. "Ik heb een paar keer op het punt gestaan om Monique een aanzoek te doen", bekent de zanger nu. "Maar dan besloot ik het toch niet te doen, omdat het moment daarvoor niet perfect genoeg was. Ze verdient iets moois, iets unieks. Alleen een vliegtuigje en daarachter een aanzoek is niet voldoende."

Monique trekt het zich inmiddels niet meer zo aan. "Ik gun hem zijn moment", lacht ze het weg. Al hoopt ze wel dat er snel een ring om haar vinger zit. "Hij is mijn steun en toeverlaat", aldus Monique.

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Hond Danny Froger blijkt groot fan van Monique Westenberg

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!