Beeld © Getty Images

Prijskaartje Meghan Markle's zwangerschapsgarderobe extreem hoog

21 maart 2019 21:52

De Hertogin wordt geprezen om haar stijlvolle vertoning, maar daar hangt een flink prijskaartje aan. Wanneer je alles bij elkaar optelt, heeft Meghan namelijk behoorlijk wat geld over de balk gesmeten om er warmpjes bij te lopen.

Meghan Markle wordt geroemd om haar goede smaak en voorkeur voor de beste designers. Tijdens haar zwangerschap werd ze gespot in niets minder dan Oscar de la Renta, Dior, Valentino en Gucci. Meghan krijgt gewoon zakgeld van haar schoonvader Prins Charles, dus het Britse volk betaalt indirect voor haar dure smaak. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Prins Harry en Meghan krijgen niet alles wat ze willen

Volgens de modezoekmachine Love the Sales heeft Meghan sinds de aankondiging van haar zwangerschap zo'n 75 verschillende outfits gedragen. In totaal hangt daar een prijskaartje aan van 551,815 euro. Met een beetje berekenen kwam de zoekmachine er toen achter dat dit bedrag zeven keer zoveel is als wat Kate tijdens haar zwangerschappen had uitgegeven. 

Het duurste item in de garderobe van de royal was een zwart-witte Oscar de la Renta-jurk van 11,522 euro. Meghan hield het ook netjes af en toe. De Hertogin van Sussex droeg een H&M-jurk van 29,95 euro. Deze werd zo populair dat 'ie binnen de kortste keren uitverkocht was in de winkel en zelfs op eBay werd doorverkocht voor vier keer zoveel. De modezoekmachine ontdekte ook dat de kleding die de prinses draagt een enorme boost geeft aan de kledingmerken. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!