Beeld © Instagram @boer_tom

Boer Tom vertelt openhartig over zijn ware liefde Marieke

24 maart 2019 14:35

Boer Tom deed mee aan Boer Zoekt Vrouw in het seizoen van 2014. Hierin dacht hij dat Rimke de ware voor hem zou zijn. Maar twee dagen nadat de laatste aflevering uitkwam, vond hij zijn geluk bij Marieke. In Vrouw vertelt hij openhartig over hun relatie.

"We hadden meteen een klik, maar ik had nooit gedacht dat het uiteindelijk zo zou aflopen"

Tom en Marieke zijn inmiddels in blijde verwachting van hun eerste kindje. De tulpenteler kwam Marieke twee dagen na de finale van Boer Zoekt Vrouw tegen en wist het meteen: dit is de vrouw waar hij mee zou eindigen. "Voor BZV had ik wel wat relaties gehad, maar geen vrouw voor het leven. En daar verlangde ik stiekem wel een beetje naar", vertelt hij over zijn liefdesavontuur. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Boer Tom en Henk doen samen inkopen voor de aankomende baby's

"Ik kreeg een recordaantal brieven: 1808! En ik ben al niet zo’n lezer... Dat het op termijn niks werd met Rimke, was jammer", zegt Tom over de tijd voor hij met Marieke was. Inmiddels heeft stel samen een huis gebouwd en krijgen ze hun eerste baby. "Daar zijn we echt heel blij mee. We houden allebei enorm van kinderen." 

Ook Marieke kan haar geluk niet op. Voor haar was het dan ook direct raak met Tom. "We hadden meteen een klik, maar ik had nooit gedacht dat het uiteindelijk zo zou aflopen", zegt ze over de relatie. "Mooier kan niet. Tom is alles wat ik me ooit bij 'de ware' heb voorgesteld."

Het hele interview met Boer Tom vind je hier

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!