Beeld © Instagram @chiel_harten

Chiel Harten in elkaar geslagen en beroofd

24 maart 2019 22:08

Presentator Chiel Harten is vrijdagnacht beroofd van zijn horloge en in elkaar geslagen door een groep van vier mannen. Dat meldt hij op zijn social media. De stylist, die vooral bekend is bij LGBTQI-zender OUTtv, zegt zelf dat hij werd gezien als een 'makkelijk doelwit' door zijn seksualiteit.

Op Instagram is op foto's te zien hoe ernstig hij is toegetakeld: "een gebroken neus, een hersenschudding en letsel om mijn oog", vertelt de presentator. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Beroofde Chiel Harten: Ze namen zelfs botox mee uit ijskast

Hij zou die nacht uit een gaybar zijn komen wandelen na een avondje helpen achter de bar. Al snel werd hij gestopt door een groep van vier jongens die hem omsingelden. Nadat Harten erachter kwam dat zijn horloge weg was, rende hij achter de jongens aan. Die belaagden hem daarna en sloegen hem in zijn gezicht.

Inmiddels heeft Chiel ook gesproken met slachtofferhulp Nederland en heeft hij besloten zijn verhaal te doen "omdat Nederland steeds gekker wordt en ik deze traumatische ervaring niemand gun." In plaats van dat hij instort wil hij gerechtigheid. "Huilen zal ik niet maar terugvechten tegen onrecht wel!", aldus Chiel.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!