Beeld © Instagram @famkelouise_

Bizzey en Ali B ruziën over succes Famke Louise

25 maart 2019 11:40

Tijdens een interview op het radiostation FunX doet rapper Bizzey een opmerkelijke uitspraak over Famke Louise. Voorheen was hij de manager van de influencer, en de rapper is ervan overtuigd dat hij haar tot hogere hoogtes had kunnen brengen dan haar nieuwe manager, Ali B.

"Denk dat ze nu wel een miljoen volgers had gehad nu, jazeker" 

Het interview is eigenlijk ook met Lena uit Ex On The Beach: Double Dutch, maar alle aandacht gaat naar het laatste moment uit het filmpje. De interviewer vraagt aan Bizzey of hij Famke mist. "Nee, nee, nee, niet echt", reageert hij. "Ik mis het niet, man." Vervolgens gaat de interviewer verder op hoe het had kunnen lopen. "Het had zeker anders gekund", gaat Bizzey verder. Beiden vinden ze het opvallend stil rondom Famke. Maar als ze bij hem was gebleven zou dat niet zo zijn, volgens de rapper. "Denk dat ze nu wel een miljoen volgers had gehad nu, jazeker." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ronnie Flex snoert haters Famke Louise de mond

Zijn uitspraak valt niet goed bij Ali, die op Instagram even duidelijk wil maken hoe het nu écht zit. Hij vergelijkt het aantal volgers tussen Bizzey en Famke, waaruit blijkt dat de rapper zo'n half miljoen volgers achterloopt op de zangeres. Famke zit behoorlijk in de buurt van die miljoen volgers waar de rapper het over had. Inmiddels zit haar teller namelijk op 846 duizend, maar bij hem blijft het steken op 338 duizend. Dit vertaalt zich natuurlijk ook in het verschil in likes die de twee krijgen op hun foto's. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ali B draait de rollen om in The Voice Kids

Bizzey laat het daar natuurlijk niet bij zitten. De rapper post een serie foto's waarop hij het verschil in views op YouTube tussen de drie artiesten liet zien. Zijn nummer Traag is inmiddels 177 miljoen keer bekeken, terwijl de kijkersaantallen van Famke en Ali enkele miljoenen telt. Bizzey lijkt hiermee duidelijk te willen maken dat het niet allemaal draait om je hoeveelheid volgers, zeker niet als het niet terug te zien is in het succes van je nummers. De post is inmiddels verwijderd. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!