Beeld © Instagram @pattybrard

Patty Brard pronkt met haar slanke figuur

26 maart 2019 18:23

Patty Brard heeft hard gewerkt voor haar ranke figuurtje en dat mag iedereen weten! Op Instagram poseert de presentatrice in een luchtig jurkje waar haar benen goed in uitkomen.

"Curly Hair don’t care!"
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Patty Brard tekent voor vier jaar bij Talpa

In een zwierig, blauwe ensemble poseert La Brard voor de camera. Aan haar benen pronkt een paar killer heels. Maar niet alleen de outfit van Patty is om door een ringetje te halen. Ook haar lange lokken blijven niet onaangeraakt. "Curly Hair don’t care!", schrijft ze met een lachende emoji bij de post.

De transformatie van de presentatrice is niet alleen een grote prestatie op zich, maar ze is ook nog eens een groot voorbeeld. "Wat zie je er geweldig uit... Ik 15-10-18 wil nog 6kg", laat iemand achter bij haar foto. Een ander schrijft: "Als ik naar je kijk denk ik maar aan 1 ding; ik moet ook zsm naar de sportschool!!! Je bent prachtig".

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Luv' komt terug zónder Patty Brard

Patty Brard heeft deze zomer geen last van overtollige kilo’s. De voormalig zangeres zit sinds haar maagverkleining in 2018 lekkerder in haar vel dan ooit tevoren. De diva wilde nog één keer slank zijn, en dat is overduidelijk gelukt. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!