Beeld © Getty Images

Ex-man verklaart liefde aan Kim Kardashian

27 maart 2019 04:43

Het huwelijk van Kim Kardashian en Kris Humphries duurde nog geen drie maanden, maar dat betekent nog niet dat hun relatie niet echt was. In een brief waarin hij afscheid neemt als professioneel basketballer, laat Kris weten dat het hem nog altijd dwars zit dat mensen denken dat Kim en hij een nep-huwelijk hadden.

"Het was afgrijselijk"

"Ik had moeten weten waar ik aan begon. Ik was naïef en had niet door hoe erg mijn leven zou veranderen", schrijft Kris over zijn plotselinge beroemdheid door zijn huwelijk met Kim in 2011. "Er is absoluut veel niet echt aan die wereld", stelt hij over het realitybestaan van zijn ex. "Maar onze relatie was 100 procent echt."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kim Kardashian openhartig over huidziekte

De oud-atleet heeft het erg moeilijk gehad met de scheiding na 72 dagen huwelijk. "Toen het duidelijk werd dat het niet ging werken, wat zal ik zeggen: dat was klote. Het is nooit makkelijk om in zo'n gênante situatie te zitten, maar als het ook nog eens publiekelijk plaatsvindt, dan wordt het nog veel erger. Het was afgrijselijk."

Alhoewel het huwelijk geen lang leven was beschoren, duurde het een behoorlijke tijd totdat Kris en Kim officieel gescheiden waren. Het papierwerk rond hun scheiding was pas anderhalf jaar later rond, een kleine twee weken voordat Kim beviel van dochter North West met haar huidige man Kanye.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!