Beeld © RTL Boulevard

Famke Louise en Ali B reageren op uitspraken Bizzey

27 maart 2019 17:17

Famke Louise en haar manager Ali B liggen in de clinch met rapper Bizzey, de voormalig manager van de Vroom-zangeres. Bizzey beweert namelijk dat hij Famke tot een hoger niveau had kunnen tillen als ze bij hem was gebleven. Ali B en Famke reageren vandaag bij RTL Boulevard op het nieuws.

"Ik ben daar gewoon weggegaan omdat ik daar niet gelukkig was en niet mijn ding kon doen"

Tijdens een interview bij radiostation FunX doet rapper Bizzey afgelopen week een opmerkelijke uitspraak over zijn ex-pupil. Als de interviewer in kwestie vraagt of hij Famke mist, antwoordt hij met een harde "Nee, nee, nee, niet echt." Vervolgens wordt aan hem gevraagd hoe het had kunnen lopen als Famke niet bij Ali getekend had, maar hem trouw was gebleven. "Het had zeker anders gekund", aldus Bizzey.

Volgens hem is het nu opvallend stil rondom de eens zo baanbrekende Famke. De rapper is ervan overtuigd dat als ze bij hem was gebleven, dat niet het geval zou zijn geweest. Ook denk hij te weten dat ze dan nu meer dan een miljoen volgers had gehad. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Famke Louise weer naar SLAM! Koningsdag

Famke, die sinds vandaag ook bij het platenlabel van Ali B zit genaamd Trifecta, vertelt aan RTL Boulevard nogmaals waarom ze hem verlaten heeft. "Ik ben daar gewoon weggegaan omdat ik daar niet gelukkig was en niet mijn ding kon doen", legt ze uit. De zangeres wilde meer doen met haar creativiteit. “Dat heb ik nu gevonden, en dat kon ik daar niet", vertrouwt ze ons toe. Famke snapt niet dat Bizzey nu zo boos op haar is en de vuile was buitenhangt.

Ook Ali snapt niet waarom Bizzey zo de media opzoekt met dit verhaal. "Het is niet nodig. Hij heeft een hartstikke mooie carrière, maakt hartstikke leuke liedjes, hij gaat hartstikke goed, zij is super gelukkig. Wat wil je nou bereiken?"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

SnapKing openhartig over einde relatie met Famke

Aanstaande vrijdag verschijnt Famke haar eerste nummer bij het nieuwe label. Haar single heeft de naam Derriere en in het nummer bezingt ze ook de TV Kantine, waarin ze dit seizoen ook te zien is.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!