Beeld © Instagram @lizzycausyn

Temptation-Lizzy had eigenlijk K3-carrière voor ogen

29 maart 2019 15:20

Verleidster Lizzy had voor haar deelname aan Temptation Island een heel ander beroep in gedachten. De rode schone wilde eigenlijk één van de drie K's worden in het Vlaams-Nederlandse zangtrio K3.

Op dit moment is te zien hoe Lizzy probeert Roger te verleiden in Temptation Island, maar eigenlijk had ze heel andere plannen voor haar carrière. In een video op Instagram is te zien hoe ze danst op het K3-nummer Filmster, waarbij ze onthult dat ze zich had ingeschreven voor K3 Zoekt K3. "Ik was er toen niet door, dus heb me dan maar ingeschreven voor Temptation Island, haha", schrijft ze erbij. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Oeh la la... Temptation-Lizzy in pikante fotoshoot

Haar dansmoves maken wel duidelijk waarom Gert Verhulst en de oude K3-sterren Karen, Kristel en Josje besloten haar aan zich voorbij te laten gaan. De verleidelijke bewegingen zouden niet echt gepast zijn voor de kinderen die naar de concerten komen, volgens de reacties op de video. Lizzy's deelname aan Temptation Island heeft haar in ieder geval geen windeieren gelegd, de influencer heeft inmiddels bíjna 84 duizend volgers en ze krijgt gemiddeld zo'n 10 duizend likes per foto of video. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!