Beeld © Getty Images

Beste vriendin Meghan: 'Ze wordt een fantastische moeder'

29 maart 2019 17:51

Suits-actrice Abigail Spencer kan niet wachten tot haar goede vriendin moeder wordt. "Ze wordt een fantastische moeder", zegt ze over Meghan Markle.

"Het is geweldig om haar zo verliefd te zien"

Het aftellen is begonnen: volgens bookmakers en fans zou Meghan in april moeten bevallen van haar eerste kindje met prins Harry. Het leidt tot veel speculatie over de datum dat het kind ter wereld komt én wat de naam wordt. Volgens de vrienden van het stel gaat het helemaal goed komen met de aanstaande ouders. "Ik denk dat we het er allemaal over eens zijn dat zij geweldig is", vertelt vriendin Abigail aan E! News.

"Zij is fantastisch en de baby kan zich gelukkig prijzen met zulke ouders", gaat ze verder. Abigail en Meghan kennen elkaar al heel lang en hebben zelfs samengewerkt bij de hitserie Suits. Inmiddels telt hun vriendschap al tien jaar. De twee ontmoetten elkaar tijdens een auditie en hebben daarna altijd contact gehouden. De vriendin van de prinses blikt terug op hun geweldige tijd samen in een interview met Vanity Fair. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Hoe babyproof is het paleis van Meghan Markle?

"Ze heeft een heel warme elegantie, maar haar stijl is moeilijk te definiëren. Het is klassiek en tijdloos", legt Abigail uit. "Wanneer je met haar praat, voelt het alsof je de enige persoon op de wereld bent. En het is geweldig om haar zo verliefd te zien." Nog een leuk detail over de vriendinnen: ze zijn in hetzelfde jaar op dezelfde dag geboren. Alsof het zo had moeten zijn!