Beeld © ANP

Stalker Kendall Jenner wordt land uitgezet

29 maart 2019 18:16

Het lijkt erop dat Kendall Jenner voorlopig van haar stalker af is. De 38-jarige John Ford is namelijk opgepakt door de Amerikaanse immigratiedienst. De Canadese man, die tot twee keer toe bij het huis van de realityster belandde, blijkt illegaal in de Verenigde Staten te verblijven en wordt het land uitgezet.

"Deze tijdige arrestatie kan een gewelddadig misdrijf hebben voorkomen"

John werd afgelopen maandag opgepakt en dat is maar goed ook, zeggen agenten. "Deze tijdige arrestatie kan een gewelddadig misdrijf hebben voorkomen. Onze agenten hebben snel gehandeld na een tip en er zo voor gezorgd dat dit obsessieve gedrag niet is uitgelopen op een tragedie", zegt een politiewoordvoerder tegen TMZ.

De Kardashians en Jenners laten weten enorm opgelucht te zijn. "We waarderen het harde werk van de politie van Los Angeles en de immigratiedienst ontzettend. Dankzij hun snelle en professionele handelen kon deze man opgepakt worden. Zijn acties hebben niet alleen een zeer ernstige impact gehad op het leven van Kendall, maar ook op het gevoel van veiligheid van de hele familie. Hierdoor vreesden we niet alleen voor Kendalls veiligheid, maar ook voor de onze. Het geeft ons rust om te weten dat deze man in hechtenis zit."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kendall Jenner mogelijk getuige in Fyre-zaak

John kwam een jaar geleden de VS binnen. Hij kreeg toen een verblijfsvergunning voor een half jaar. In dat jaar gleed hij een heuvel af waardoor hij het omheinde terrein kon betreden en rustig aan Kendalls zwembad ging zitten. Kort daarna wist hij zelfs op die manier haar veranda te bereiken.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!