Beeld © Instagram @jaimievaes / Melody Lieftink

De babybuik van Jaimie Vaes is flink gegroeid

01 april 2019 08:09

Het babybuikje van Jaimie Vaes, de verloofde van Lil' Kleine, is al goed aan het groeien. Op Instagram deelde ze dit weekend voor het eerst haar kleine frummel.

"Ik wil je de wereld laten zien"

"Hi baby L", schreef de aanstaande mama bij een kiekje uit Bali. Op de foto pronkt de prachtige dame met haar alsmaar groter wordende buikje. Het schitterende plaatje is een primeur, want ze poseert hier voor het eerst samen met haar zoontje in haar buik. "Hier zijn jou en ik, voor de allereerste keer aan het poseren."

Jaimie staat te popelen om haar kleintje te ontmoeten, al vindt ze het ook heerlijk om hem in haar buikje te laten groeien. "Ik ben zoooooo enthousiast om je te ontmoeten! Om je schattige kleine babywangetjes dagenlang te knuffelen en vast te houden! Ik wil je de wereld laten zien. Al het beste dat ik te geven heb, alle liefde die ik heb", liet ze bij de post weten aan haar 246 duizend volgers.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Lil' Kleine toont 'dolfijnenhel' op Bali

De mommy to be is uitgerekend in juli en is nu dus zo'n vier maanden in verwachting. Hun bruiloft, die in mei gepland stond, is vanwege Jaimies zwangerschap verplaatst naar volgend jaar. "Natuurlijk kun je trouwen als je in verwachting bent, maar het is nóg leuker als je het écht samen kunt beleven. We trouwen nu op een tijdstip dat zij het wil."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Lil' Kleine ziet in verloofde Jaimie de liefde van zijn leven

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!