Beeld © ANP

Caroline Tensen keert terug naar RTL met Het Spijt Me

02 april 2019 18:35

De inkt is nog maar net droog op het contract van Caroline Tensen, maar het is al duidelijk hoe ze terug gaat komen bij RTL. De presentatrice blaast nieuw leven in de klassiekers Het Spijt Me en Wie Ben Ik?

"Ik ben een blij mens!"

Er zijn er nog meer grootse plannen voor de presentatrice, zo neemt ze Eén Tegen 100 mee en zal ze af en toe te zien zijn als host van RTL Boulevard. Peter van der Vorst kijkt al uit naar de samenwerking: "Caroline is al heel lang een van de meest geliefde presentatrices van Nederland. Ik ben er heel blij mee dat ze weer terugkeert bij RTL. Ze hóórt echt bij ons." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Caroline Tensen weer terug naar RTL

Caroline is de originele presentatrice van Het Spijt Me, wat voor het eerst op de buis verscheen in 1993. Het programma "zit in mijn hart, dus dat we dat nieuw leven inblazen, vind ik geweldig", vertelt ze. Over de andere formats is ze ook enorm enthousiast. "Ik vind het ontzettend leuk dat deze titels er nu liggen. Ik heb er zin in om met Tijl Beckand en Ruben Nicolai Wie Ben Ik? te gaan doen."

"Ik ben een blij mens!", vertelt Caroline naar aanleiding van de overstap. De presentatrice kwam voor het eerst bij RTL in 1989. De kijker sluit haar in hun hart tijdens Wie Ben Ik? in 1990. Vervolgens scoorde ze hit na hit met programma's als Het Spijt Me, Liefde op het eerste gezicht en Dat staat je goed. Sinds 2000 is ze ook vaak te zien op de NPO. "Welkom thuis Caroline", zegt Peter over het nieuwe avontuur. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!