Beeld © Getty Images

Kendall Jenner reageert op Fyre Festival

03 april 2019 04:57

Voor het eerst sinds het misgaan van het, door meerdere influencers gehypete, Fyre Festival reageert Kendall Jenner op haar inbreng. Het model was een van de gezichten die van meet af aan mensen moest lokken naar het feest, dat uiteindelijk de boeken inging als een van de grootste mislukkingen ooit. Dit meldt Billboard.

"Je wordt benaderd door een aantal mensen, om iets te promoten of wat dan ook, en je weet van tevoren nooit hoe zoiets gaat uitpakken. Dus neem je soms een risico, Ik probeer vooraf zoveel mogelijk research te doen, maar bij een start-up kun je gewoon nooit 100% zeker zijn. Dan ga je gewoon mee en dan zie je wel hoe het verder gaat," aldus Kendall.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Stalker Kendall Jenner wordt land uitgezet

Jenner lag, evenals een aantal mede-modellen, zwaar onder vuur nadat ze te zien waren geweest in de promo voor het mislukte festival. Volgens veel social media volgers zou de 'KarJenner' telg haar gage van 250.000 dollar moeten schenken aan de inwoners van de Bahama's, die zich dag en nacht hebben ingezet voor het festival maar nooit een cent hebben gezien.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!