Beeld © ANP

Patty Brard heeft eindelijk haar rust gevonden

03 april 2019 15:05

Het leven van de 64-jarige Patty Brard ging niet altijd over rozen. De breuk met haar dochter, verschillende mislukte relaties, de snoeiharde tv-wereld en dan natuurlijk nog haar strijd tegen de kilo's. Aan Story vertelt de presentatrice openhartig over de rust die ze nu eindelijk gevonden heeft.

"Ik was altijd aan het nadenken wat ik op televisie kon doen"

Patty's hoofd zat lange tijd behoorlijk vol, het zoeken naar een baan nadat ze door SBS6-baas Karin de Groot werd weggestuurd, kostte veel energie. Inmiddels heeft La Brard een contract getekend bij Talpa en daarmee is de onrust verdwenen. "De geestelijke druk dat ik werk moet creëren of werk moet zoeken, is verdwenen. Ik was altijd aan het nadenken wat ik op televisie kon doen en waar ik producenten mee kon overhalen om mij die klus te geven", aldus Patty.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Patty Brard werd sauna uitgestuurd door 'sportschoolpolitie'

Haar geliefde Antoine van de Vijver kon er destijds ook niet voor zorgen dat ze ontspande. Daarover zegt Patty: "Die radertjes in mijn hoofd bleven draaien. De druk om iets te verzinnen was groot. Voor mijn gevoel was ik nooit klaar met werken. Die onrust kreeg ik, tot nu toe, niet uit mijn lichaam. Nu bellen producenten mij op om te vragen of ik interesse heb in hun idee."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Patty Brard tekent voor vier jaar bij Talpa

Haar liefje was er in moeilijke periodes gelukkig altijd voor haar. Patty zegt zelfs dat ze hem liever op een eerder moment in haar leven was tegengekomen: "Maar misschien hadden we dan niet in elkaars leven gepast. Je weet niet hoe het dan was gelopen. Ik ben dankbaar dát we in elkaars leven zijn gekomen." Op de vraag of Antoine de vader van een kind samen had kunnen zijn is Patty duidelijk: "Nee. Dan praten we over een heel andere periode. Het is nooit aan de orde geweest, dus dan heeft het ook geen zin om erbij stil te staan."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Patty Brard pronkt met haar slanke figuur

De voormalig Luv-zangeres ziet er tegenwoordig ook uit om door een ringetje te halen. Ze viel al bijna veertig kilo af. Maar haar lichaam is nog niet gestopt met afvallen, zo zegt ze. "Het lichaam stopt met afvallen wanneer het gezondheidsniveau optimaal bereikt is. En zover is het nog niet. Mijn alvleesklier werkt nog steeds te hard. Dus volgens mijn arts kan er nog vier kilo af."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!