Beeld © ANP

Patricia Paay: 'Grootste teleurstelling is mediastorm'

03 april 2019 20:20

Patricia Paay heeft woensdag hard uitgehaald naar de media. Volgens de voormalig zangeres en tv-persoonlijkheid zijn zij medeverantwoordelijk voor de storm rond het lekken van een seksfilmpje waarin ze te zien was.

"Ik voel mij sterk. Ik heb het maar achter mij gegooid. De mouwtjes opstropen en doorgaan"

"De grootste teleurstelling vind ik hoe de media ermee vandoor gaan, het nog veel erger maken, en terwijl je ligt, blijven trappen want dat verkoopt en vinden ze leuk", zei Patricia in talkshow M. "Wat ik allemaal gedaan heb of heb betekend... wordt daar allemaal niet bij nagedacht? Is er dan niet een beetje respect? Dat heeft mij het meeste verdriet gedaan."

"De schrijvende media, de televisie, de showrubrieken", zo somde Patricia, die zondag haar zeventigste verjaardag viert, de boosdoeners op. "Ze gebruiken het, herhalen het tienduizend keer, maken het nog erger. Ik stond op elke cover met dingen waarvan ik dacht: 'ooh, zo ben ik helemaal niet'. Je bent jezelf helemaal kwijt, want ze maken van iemand iets wat je eigenlijk helemaal niet bent."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Patricia en Johan Vlemmix vechten in april verder

De hele affaire rond het plasseksfilmpje heeft haar leven voorgoed veranderd, zo kijkt ze nu na twee jaar terug. "Ik ben minder gebekt. Ik durf gewoon dingen niet meer te zeggen, meer verlegen", aldus Patricia, die het afgelopen week nog merkte tijdens de opening van het hamburgerrestaurant van Gordon. "Daar stonden dan allemaal mensen. Iedereen vond mij zo leuk maar ik ben niet meer zo 'babbelerig' tegen iedereen. Dat vind ik jammer", zegt ze. "Ik was altijd zo geïnteresseerd in iedereen."

Ondanks dat gaat het wel beter met Patricia. "Het gaat goed. Ik voel mij sterk. Ik heb het maar achter mij gegooid. De mouwtjes opstropen en doorgaan."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!