Beeld © ANP

Patricia Paay houdt niet van aandacht

04 april 2019 16:10

Twee jaar geleden stond de wereld van Patricia Paay op z’n kop na het uitlekken van een seksfilmpje. Ze kwam een tijdlang de bank niet af, maar nu is de diva terug! En wat blijkt: ze houdt helemaal niet van aandacht.

"Terwijl je eigenlijk ligt, trappen ze nog en blijven ze doortrappen."

Het beeld dat Patrica Paay gek is op aandacht klopt niet, zegt het televisieicoon bij talkshow M. “Ik heb twaalf jaar in Amerika gewoond en vijf jaar in Engeland en daar keek niemand naar me. Maar het is mijn werk en ik heb het altijd gezien als mijn werk. Daar hoort de media bij.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rechtszaak Patricia Paay verder op 24 april

De Rotterdamse geeft aan zwaar teleurgesteld te zijn in de media. “Terwijl je eigenlijk ligt, trappen ze (de media red.) nog en blijven ze doortrappen.” Er heerst volgens Patricia een negatieve sfeer: “Er zijn heel veel bekende Nederlanders waar je dingen over leest waarvan ik denk ‘dat schrijf je toch niet?’.”

Het uitlekken van het seksfilmpje heeft Paay ‘heel erg veranderd’. “Ik ben minder gebekt, ik durf gewoon dingen niet te zeggen en ik ben meer verlegen. Je gelooft het vast niet, maar het is zo.”

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!