Beeld © Instagram @boef

Rapper Boef: 'Ik ben al lang niet meer zo gelukkig geweest'

05 april 2019 17:30

Rapper Boef heeft vandaag zijn nieuwe single uitgebracht: Allang Al Niet Meer. De videoviews zijn nauwelijks bij te houden en de rapper is gelukkiger dan ooit. "Ik ben gewoon gelukkig dat het zijn vruchten afwerpt en het gewoon succes oplevert", laat Boef weten aan RTL Boulevard.

"Ik ben al heel blij en positief" 

Het gaat goed met de rapper. Met zijn nieuwe nummer wil hij ook een duidelijke boodschap achterlaten: "De titel zegt het eigenlijk al, maar ik zie die andere rappers allang al niet meer. Ik ben ze een beetje ontstegen." Het is echter niet de bedoeling dat 'ie verkeerd wordt begrepen. "Ik ben wel heel 'humble.' Succes is heel leuk, maar je moet wel dichtbij jezelf blijven." En aan fans geen tekort. Op zowel YouTube als Spotify gaat het door het dak met de track. "Ik zeg je eerlijk, ik ben positief verrast." 

En Boef is druk, blijkt als hij zijn andere plannen vertelt. "Nieuwe muziek en een nieuw album komt eraan. Bezig met andere dingen zoals investeringen, business, etcetera. Druk bezig met m'n leven opbouwen", laat hij weten. Daarnaast heeft hij een nieuw huis gekocht, waar veel tijd in gaat zitten. "Er gaan vergunningen aan vooraf en de verbouwing zelf nog, duurt nog zeker negen maanden." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Boef 'bevestigt' relatie met vlogster Selma Omari

Het is altijd al zijn droom geweest om rapper te worden. "Ik ben gewoon superblij dat dat is gelukt", vertelt Boef trots. "Het is best wel zwaar, mensen zien het als een paar keer optreden. Je bent constant aan het reizen, constant aan het werk. Ik ben gewoon dat het zijn vruchten afwerpt en het gewoon succes oplevert." Ook in de liefde gaat het voorspoedig tussen hem en zijn vriendin Selma. "Gaat helemaal top met ons. Ik ben lang niet zo gelukkig geweest." 

Of zij mee het nieuwe huis intrekt, valt nog te bezien. "Dan moeten we eerst trouwen en daar zijn we nog niet aan toe. Even de tijd nemen, lekker kijken hoe het allemaal werkt en zo." Het lijkt allemaal voor de wind te gaan met Boef en zo voelt hij het zelf ook. "Ik zit lekker in mn vel", vertelt hij. "Ik denk dat dit een hitalbum is. Ik ben al heel blij en positief." 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!