Beeld © Instagram @doutzen

Doutzen op de honderdste cover van Nederlandse Vogue

8 april 2019 16:08

Het modeblad viert hun 100ste cover met een ode aan bijzondere Nederlandse vrouwen. Speciaal hiervoor staat supermodel Doutzen Kroes op de voorkant, maar ook NikkieTutorials, Nadia Moussaid en Rifka Lodeizen doen hun bijdrage.

"Er ging voor mij een betoverende aantrekkingskracht vanuit"

Het gaat om een totaal van 100 covers, dat is een optelsom van Vogue, Vogue Man en Vogue Living. De onthulling van deze cover komt dik zeven jaar na het eerste nummer van het modeblad. Om deze mijlpaal te vieren, is supermodel Doutzen gevraagd om de voorkant te sieren, zoals ze al vaker heeft gedaan. In het blad geeft ze een openhartig interview over haar leven en hoe ze zich tegenwoordig via social media inzet voor goede doelen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Droomvilla Doutzen Kroes nog lang niet bewoonbaar

Nikkie de Jager is ook te vinden in deze uitgave, die vertelt hoe ze is geworden en wie ze nu is. "We waren op vakantie op de camping, waar ons buurmeisje felblauwe oogschaduw op had. Ze was superknap, populair en een stuk ouder dan ik. Ik dacht: ik wil dat ook, want dan ben ik net zo cool en hip en gewild als zij. Toen al voelde en zag ik wat make-up met je kon doen. Er ging voor mij een betoverende aantrekkingskracht vanuit." 

Doutzen Kroes schittert op de cover van de Nederlandse Vogue

04:37

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!