Beeld © Instagram @timdouwsma

Tim Douwsma: 'De kinderkamer staat al klaar'

10 april 2019 12:04

Huisje, boompje, beestje lijkt het ultieme doel te zijn van zanger Tim Douwsma. Kort geleden trok hij in bij zijn lief Elske in Friesland, waar het stel zich klaarmaakt voor hun toekomst samen.

"Ik heb rust gevonden" 

De liefde bloeide afgelopen zomer pas op tussen Tim en Elske, maar de twee wonen nu al samen in Friesland. "Ik ben mijn wilde haren wel kwijt", vertelt de zanger eerlijk aan roddelblad Weekend. "Ik vind het heerlijk om het thuis gezellig te maken en dan lekker te koken voor Elske." Het moge duidelijk zijn: het stel ziet hun toekomst samen al helemaal voor zich. Tim verliet zijn appartement in Diemen en uitgaansleven in Amsterdam om bij Elske in te kunnen trekken. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Tim Douwsma en vriendin zijn klaar voor een kindje

"Het is een heel mooi huis met een goede energie, we hebben het er heel fijn samen", vertelt hij openhartig. "We hebben heel veel kilometers moeten maken om steeds dichtbij elkaar te kunnen zijn. We waren al bijna elke dag samen, maar nu hoeven we niet meer heen en weer te reizen en hebben we écht ons eigen plekje." Dankzij de nieuw liefde is Tims leven enorm veranderd. "Maar dat is heel fijn, ik heb rust gevonden." 

Al eerder werd duidelijk dat Tim en Elske samen een kindje willen. Hun woning zou dus al ingericht zijn op het idee dat ze uiteindelijk een gezinnetje zullen stichten, waar een babykamer bijhoort. "Ja hoor, er is ruimte in het huis!", vertelt Elske. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!