Beeld © Instagram @annanooshin

Anna Nooshin gaat trouwen

10 april 2019 13:22

Het is officieel: Anna Nooshin gaat trouwen met haar grote liefde Nassim Zeta. Het stel kondigt het grote nieuws aan op Instagram.

"Grote vraag, simpel antwoord", schrijft Anna bij twee foto's van het stel. De influencer stapt binnenkort voor het eerst in het huwelijksbootje. In december maakte het stel bekend verliefd te zijn en nu is het al tijd om het altaar te bewandelen. De geruchten over de relatie hingen destijds al een tijdje in de lucht, maar toch wisten de twee de affaire lang geheim te houden. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Anna Nooshin gooit al haar geheimen op tafel

"Ik had nooit gedacht dat ik iemand zou vinden die zo door en door perfect is", vertelt Nassim in zijn eigen Instagram-foto. "Iemand die me gelukkiger maakt dan ik ooit had durven dromen. Iemand die zo belangrijk is voor me en me een reden geeft om te blijven leven. Maar toen vond ik jou en realiseerde ik dat alles wat ik van je had verwacht niet eens in de buurt komt van wie je bent." 

Afgelopen zomer zette Anna na dertien jaar een punt achter haar relatie met Danny Roumimper. "Via deze weg willen Danny en ik jullie laten weten dat we, na 13 hele mooie jaren, er liefdevol voor hebben gekozen uit elkaar te gaan. Er is geen sprake van sensatie, we hebben mega veel respect voor elkaar en er is veel liefde tussen ons", schreef ze afgelopen juli over de breuk met haar ex-liefje Danny.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!