Beeld © ANP

Kjeld Nuis ontkent samenwoon-geruchten

10 april 2019 15:20

Kjeld Nuis zou samenwonen met zijn nieuwe liefje, dat meldt Weekend op basis van foto’s van het huis van de schaatser. De schaatser is het hier alleen niet helemaal mee eens.

"Dat is niet zo"

Kjeld zette in december een punt achter zijn relatie met Jill de Robles. De breuk zou komen, doordat hij een scheve schaats zou hebben gereden. Of dit ook echt zo is, of dat het alleen maar ‘leuk’ klinkt, omdat het over een schaatser gaat, is nog even de vraag. Volgens het roddelblad zou de 29-jarige schaatser zijn vriendin hebben bedrogen met zijn 19-jarige ploeggenoot Joy Beune. Kjeld woont sinds de breuk in een appartement in Heerenveen en foto’s van Joy bij de woning zouden bewijzen dat de twee nu al samenwonen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kjeld Nuis neemt zijn petje af voor ex Jill

Toch zit volgens de schaatser de vork iets anders in de steel. “Dat is niet zo,” ontkracht Kjeld het hele verhaal bij RTL Boulevard. Joy belde hem vanochtend in paniek op. Ze zou volgens de bladen bij de schaatser wonen, maar daar blijkt niks van te kloppen. 

Of Kjeld en Joy nou echt een setje zijn, laat de schaatser in het midden. De twee hebben duidelijk contact met elkaar, maar alleen de twee mogelijke lovebirds weten of het ook gaat om romantisch contact.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!